Pályázatok

A pályázatokat folyamatosan frissítjük, amint új jelenik meg.

Hamarosan megjelenhet a gigantikus pályázat, családok tízezrei juthatnak ingyen napelemhez! További infó›››

GINOP 4.1.4-19 pályázat 8 kWp felett (lejárt)

 

 

ÚJ, VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁS VÁLLALKOZÁSOKNAK!

GINOP-4.1.4-19 Napelemes rendszer telepítésének támogatása mikro-, kis- és középvállalkozásoknak

 

A Pénzügyminisztérium megújította a kis-és középvállalkozások számára a GINOP-4.1.4-19-es pályázatát, így az Ön vállalkozása akár 100.000.000 Ft-os vissza nem térítendő támogatást is kaphat energiatakarékossági és hatékonysági fejlesztésekre, amely forrás önállóan 8 kWp- nél nagyobb napelemes rendszerek telepítésére is fordítható.

 

A pályázat-előkészítése is egyszerűsödött:

Az eddigi időigényes folyamatok helyett egy automatizált, mesterséges intelligenciával támogatott felület néhány perc alatt megmutatja Önnek, hogy a cége mire és mekkora támogatást igényelhet, valamint – pozitív előminősítés esetén egy chatbot segítségével – végig is viszi a teljes támogatás-igénylési folyamaton, egészen a kivitelező bizományosi kiválasztásáig, vagy a szükséges önerő, illetve likviditás finanszírozásig. A chatbot elindításához kattintson ide.

 

Tekintse meg a jövő forrás-lehívás támogató eszközét, és tudja meg pár perc alatt, hogy mekkora támogatást igényelhet a zöld beruházási támogatásból, s ha azt meg is szeretné kapni, kattintson az alábbi linkre:  http://start.innow.hu

 

A felületet az első Magyar Projekt- Automatizációs Központ (MAPAK) fejlesztette, melyet a Virtuális Erőmű Program (VEP) tulajdonosa mentor partnereivel közösen hozott létre.

A felület – amely most tesztüzemben indul, s ami hamarosan a teljes kisértékű pályázati térben kiváltja az eddigi pályázatírást – használata díjmentes, kötelezettséghez vagy regisztrációhoz nem kötött.

„Sok kicsi sokra megy! Hajrá Magyarország! Hajrá VEP!” - A fenntartható fejlődést most már a kicsiknek is elérhetővé tesszük.

 

Segítünk pályázati anyagának összeállításában!

 

15 kWp- t meghaladó méretű napelemes rendszerek telepítésére újra kiírásra került a „Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása” című GINOP-4.1.4-19 pályázat, a mikro-, kis-, és középvállalkozások pályázhatnak megújuló energiát hasznosító rendszerek telepítésre, valamint energiahatékonyság javítására vonatkozó tevékenységekre.

 

Támogatási kérelmek benyújtása 2020 április 30. 10.00 óráig lehetséges!

 

 • Napelemes rendszer telepítése hálózati villamosenergia-termelés céljából, kizárólag a fejlesztésben érintett épület, és az abban folyó gazdasági-termelési folyamatok villamosenergia-ellátásához

 

 • A napelemes rendszer kizárólag a fejlesztéssel érintett épület tetőszerkezetén, épülethez kötődő parkolók árnyékoló építményeinek és az autóbeállók tetőszerkezetén kerülhet elhelyezésre. (újonnan a pályázatba bekerült lehetőség)

 

 • Napelemes rendszer elszámolható költsége nem haladhatja meg: 15 kWp – 50 kWp névleges teljesítményig 337.000 Ft/kWp értéket, 50kWp névleges teljesítmény felett 300.000 Ft/kWp értéket

 

 • Támogatás mértéke: maximum 55 %

 

 • Támogatási előleg: 25%, de legfeljebb 25 millió Ft

 

 • Az igényelhető támogatás összege: minimum 3 millió Ft, maximum 100 millió Ft

 

Pályázhatnak akik:

 

 • Rendelkeznek 1 lezárt üzleti évvel,

 

 • Minimum 1 főt foglalkoztattak a lezárt, teljes üzleti évben,
 • Statikai szakvéleménnyel igazoltan, nem rendelkezik állékonysági problémával.

 

Nem pályázhatnak:

 

 • Közép-Magyarországi régióban megvalósuló projektek,

 

 • Korábban napelemes fejlesztést megvalósított ugyanazon épületen,

 

 • A pályázat benyújtását megelőző 3 évből nem rendelkezik 1 évet lefedő fűtési célú energiaszámlával.

 

 

Nem támogatható tevékenységek:

 

Nem nyújtható támogatás épületenergetikai fejlesztéshez, amennyiben az ingatlan hasznosítása során lakás/lakhatás célú fejlesztés valósulna meg. (Amennyiben a fejlesztéssel érintett ingatlan a beruházás megkezdését megelőzően lakáscélú ingatlannak minősül a támogatást igénylő köteles az épület fő rendeltetés szerinti jellegének megváltoztatása iránti igény benyújtásáról szóló –az illetékes földhivatal által kiállított – igazolást csatolni a támogatási kérelemhez)

Nem nyújtható Annex I. mellékletben szereplő mezőgazdasági termékek előállítására, feldolgozására érintett tevékenységre.

 

Keressen minket bizalommal a teljes körű ügyintézéshez!

 

Bognár Anikó
pályázati koordinátor
Tamási Naperőmű Kft.
Székhely: 8095 Pákozd, Akácfa utca 50.
Iroda: 8000 Székesfehérvár Budai út 312.
Telefon: +36 30 1453607
Email:info@solartech.hu
www.solartech.hu

 

 

Abban az esetben, ha a pályázaton nem kíván részt venni, pályázattól függetlenül is állunk rendelkezésére napelemes rendszer kivitelezésére és  naperőművek telepítésére.

Társaságunk építette hazánk első magánberuházásban megépült naperőművét (napkövető rendszerben), cégünk szakmai múltja és pénzügyi stabilitása lehetővé teszi, hogy hosszútávon partnereink rendelkezésére álljunk. https://tamasinaperomu.hu/mukodo-naperomuvunk/

 

Amennyiben ÉRTESÍTÉST szeretne kapni, ha elérhető ENERGETIKAI PÁLYÁZAT jelenlik meg, kérjük adja meg elérhetőségeit: