GINOP 4.1.3-19 pályázat 15 kWp-ig

 

ÚJ, VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁS VÁLLALKOZÁSOKNAK!

GINOP-4.1.3-19 Napelemes rendszer telepítésének támogatása mikro-, kis- és középvállalkozásoknak

 

Segítünk pályázati anyagának összeállításában!

 

 

GINOP-4.1.3-19 Napelemes rendszer telepítésének támogatása mikro-, kis- és középvállalkozásoknak

Felhívom szíves figyelmét, hogy a pályázat 2019 június 17-től 2020 szeptember 30-ig lehet benyújtani.

Nagyon egyszerű, gyors elbírálású pályázat, mely kizárólag napelemes rendszer telepítésére vehető igénybe.

 

Támogatást igénylők köre:

 

  • Azon mikro-, kis-, és középvállalkozások pályázhatnak, amelyek rendelkeznek legalább 3 lezárt, teljes üzleti évvel.
  • A fejlesztendő székhelyén/telephelyén/fióktelepén bejelentett teljes munkaidős létszáma a támogatási kérelmek benyújtását megelőző legutolsó három lezárt, teljes üzleti évben minimum 1 fő volt.
  • A Közép-Magyarországi régió területén megvalósuló projektek nem támogathatók.

 

A támogatás mértéke, összesen:

 

1,5 millió Ft és 3 millió Ft közötti vissza nem térintendő támogatásban részesülnek a nyertes pályázók. 5 és 15 kW közötti napelemes rendszerméretet lehet támogatni. Fontos, hogy a pályázat csak az egyenáramú (DC) oldalt támogatja. Kifejezetten tetőszerkezetre engedi a napelemek elhelyezését.

 

Támogatható tevékenység:

 

  • Napelemes rendszer beszerzése és telepítése a saját energiafogyasztás fedezését szolgáló hálózati, vagy autonóm (hálózatra nem kapcsolódó) villamosenergia-termelés céljából.
  • A napelemes rendszer kizárólag a fejlesztéssel érintett épület tetőszerkezetén, valamint az épülethez kötődő parkolók árnyékolók építményeinek és az autóbeállók tetőszerkezetén kerülhet elhelyezésre (pályázatba újonnan bekerült lehetőség)

 

Műszaki és szakmai elvárások:

 

  • Olyan projektek támogathatók, melyek esetében a napelemes rendszer elszámolható költsége nem haladja meg a beépített napelemek összesített névleges teljesítményére vetítetten a 200.000 Ft/kW értéket napelemes rendszer névleges teljesítménye nem haladhatja meg a 15 kW-

 

  • Olyan épület, épületek korszerűsítéséhez nyújtható támogatás, melyek a támogatási kérelem benyújtását megelőző 1 év időtartamban használatban álltak. A használatot a támogatási kérelem benyújtását megelőző 1 év fogyasztását mutató áramszámláival (havi elszámoló számlák, vagy havi részszámlák és éves elszámoló számla) szükséges igazolni

 

Nem támogatható tevékenységek:

 

  • Nem nyújtható támogatás napelemes rendszer telepítéséhez, amennyiben az ingatlan hasznosítása során lakás/lakhatás célú fejlesztés valósulna meg.
  • Meglevő napelemes rendszer cseréje, kapacitásbővítés.
  • Nem nyújtható támogatás dohány és dohánytermékek gyártásával, feldolgozásával és forgalomba hozatalával kapcsolatos beruházásokhoz.

 

Felhívásra telephelyenként nyújthat be pályázatot, azaz egy támogatást igénylő egyszerre több támogatási kérelmet is benyújthat. (Ugyanazon megvalósítási helyszínre, azaz telephelyre egy támogatási kérelem nyújtható be.)

A Felhívásra beérkező támogatási kérelmek a 272/2014. (XI.5.) Korm. rendelet alapján egyszerűsített kiválasztási eljárásrend alapján folyamatosan, a támogatási kérelmek beérkezésének sorrendjében kerülnek elbírálásra.

 

Keressen minket bizalommal a teljes körű ügyintézéshez!

 

Antal Zsanett

pályázati koordinátor

Tamási Naperőmű Kft.

Székhely: 8095 Pákozd, Akácfa utca 50.

Iroda: 8000 Székesfehérvár Budai út 312.

Telefon: +36 30 4103614

mail:info@solartech.hu

www.solartech.hu

Abban az esetben, ha a pályázaton nem kíván részt venni, pályázattól függetlenül is állunk rendelkezésére napelemes rendszer kivitelezésére és  naperőművek telepítésére.

Társaságunk építette hazánk első magánberuházásban megépült naperőművét (napkövető rendszerben), cégünk szakmai múltja és pénzügyi stabilitása lehetővé teszi, hogy hosszútávon partnereink rendelkezésére álljunk. https://tamasinaperomu.hu/mukodo-naperomuvunk/

 

Amennyiben ÉRTESÍTÉST szeretne kapni, ha elérhető ENERGETIKAI PÁLYÁZAT jelenlik meg, kérjük adja meg elérhetőségeit: