Működő naperőművünk

Naperőművünk

A Tamási Naperőmű Kft. magyar magánszemélyek tulajdonában álló, naperőmű építésére és üzemeltetésére alapított önálló vállalkozás. A céget tulajdonosai azzal a céllal indították útjára, hogy a Nyugat-európában már jó egy évtizede dinamikusan terjedő naperőműveket Magyarországon is meghonosítsák. Ennek legelső lépésében, a cég egy 499 kW teljesítményű naperőmű megépítése mellett döntött, amely mintegy évi 800 000 kWh villamos energia előállítását célozza meg. 

 A beépítet eszközök és a kivitelezés kiváló minősége miatt európai szinten is a legfejlettebb erőművek közé tartozik. A projekt kivitelezése 2012 szeptember folyamán kezdődött, és 2012 decemberében került átadásra. Az időzítés azért esett erre az időszakra, hogy a próbaüzem az alacsony termelést jelentő január-február hónapra essen.

A sellyei naperőmű, mint különlegesség

2015 végéig hazánk legnagyobb teljesítményű működő naperőműve melynek éves termelése 800 000 kWh, ami 200-250 családi háztartás éves villamos-energia szükségletét képes biztosítani környezetbarát technológiával.

Valódi kuriózum, ugyanis napkövető rendszerű, ami igazán impozáns látványt nyújt működése közben. Képzeljen el 50 db, egyenként 70 m2 napelem felületet, amint egyszerre fordul a napot követve.

Hazánk első magánberuházásban megvalósult naperőműve, ami 2012 december 10. óta folyamatosan üzemel, számos látogatónknak okozva kellemes meglepetést, részben mivel lenyűgözően látványos, részben pedig a szakemberek számára az üzemeltetési tapasztalatok vonatkozásában.

MIÉRT MI?

 

Cégünk nem csak a napelemes rendszerek kulcsrakész telepítésében áll a megrendelők rendelkezésére, hanem saját tulajdonú 0,5 MW-os naperőművünk építési, működési és üzemeltetési tapasztalatait is szívesen megosztjuk az érdeklődőkkel. Mielőtt energetikai beruházása tekintetében döntést hozna, feltétlenül forduljon szakemberhez, számos bosszúságtól megkímélheti magát. Legyen a vendégünk, látogassa meg sellyei telephelyünkön hazánk legimpozánsabb napelem-parkját.

 

Kérdése van? Még bizonytalan? Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot:

 

Árvai Viola: 06-30-8515288

Nyári Zoltán: 06-30-3963593

Email.:iroda@solartech.hu