Napelem rendszer telepítése

Szolgáltatások

Napelem telepítés

A Nap üzenete:

Emberek vigyázzatok Otthonotokra, a Földre! A NAPENERGIA mindenkié!

Milyen érzés lenne, ha NEM KELLENE többet VILLANYSZÁMLÁT fizetnie?

Miért is fizetne bármelyik szolgáltatónak a villamos energiáért, mikor ezt egyszerűen kiválthatja napelemes rendszer kiépítésével? A technika felgyorsult fejlődése miatt a napelemek és a hozzá tartozó szükséges berendezések ára folyamatosan csökken, így egyre több család termelheti meg magának a villamos energiát saját háztartási naperőművével.

Ön ki tudja váltani napelemekkel az elektromos berendezések működtetése mellett, akár a fűtését, akár a melegvíz előállítását is. Számos olyan megoldás létezik már elérhető árakon, ami alkalmassá teszi házunk elektromos fűtését (hőszivattyú, infrafűtés, stb.)

Szeretné függetleníteni magát a folyamatosan emelkedő villamos energia áraktól?

A megtérülés tekintetében 8-10 évvel lehet számolni a választott rendszer minőségétől függően, viszont utána évtizedekig ingyen van az elektromos áram. Bebizonyított tény, hogy a harminc éve gyártott napelemek is tudják teljesítményük legalább 80 százalékát; erre általában 25 év garanciát vállalnak a gyártók.

 

Cégünk komoly szakmai tapasztalattal rendelkezik a napelemes rendszerek építése, üzemeltetése kapcsán. Társaságunk volt hazánkban az első magánszemélyekből álló vállalkozás, aki saját naperőművet létesített Magyarországon, amit napjainkban is működtet, üzemeltet. Úttörőként fáradtságos ösvényt jártunk ki ezzel, de célunk nem volt hiábavaló, mivel egyre több helyen épülnek a napelem parkok és kisebb rendszerek.

 

szerelésTársaságunk vállalja a napelemes rendszerek engedélyeztetését, építését, karbantartását és az ingyenes szakmai tanácsadást, helyszíni felmérést. Keressen bennünket bátran, bizalommal saját napelemes rendszere megtervezéséhez, kialakításához.

 

A jelenlegi legtisztább, legbiztonságosabb, legszélesebb körben felhasználható energia az elektromos áram. A Nap a kimeríthetetlen, tiszta energiát jelenti, fenntartható létünk alapfeltétele. Átalakítható és elraktározható energiaforrás, a harmadik évezred meghatározó ipari és háztartási energiája. A Föld légkörének minden négyzetméterére 1370 W nagyságú energia érkezik. Magyarország éves energiaszükséglete a várható fejlesztésekkel együtt 40x40 km mezőgazdasági művelésre alkalmatlan területen előállítható lenne.

 

Napjainkban egyre nagyobb teret kap és folyamatosan emelkedő tendenciát mutat a naperőművek, háztartási napelemes rendszerek elterjedése Európában és Magyarországon egyaránt. A szomszédos országokban nem ritka, hogy bankbetét helyett a szülők napelem részvényt vesznek a gyermekeknek a későbbi életük megalapozásához. Ez nálunk is megvalósítható, csak egy közös gondolati változásnak kell hozzá történnie hazánkban. Ugyanis a bankbetétek napjainkban 2 százalék alatti kamatot garantálnak, ez a napelemes rendszerek esetében 8-10 százalék lehet.

 

Ne feledje, hogy 35-40 évre hoz döntést, ezért kérje szakembereink segítségét az Ön számára legideálisabb rendszer kialakításához!

 

Kérdése van? Még bizonytalan? Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot:

Árvai Viola: 06-30-8515288

Nyári Zoltán: 06-30-3963593

Email.:iroda@solartech.hu