Szolgáltatások

Ingyenes tanácsadás, helyszíni felmérés

 

helyszíni felmérés, napelem, naperőműEgy naperőmű létesítése során 35-40 évre hozunk döntést. Alapvető feladatunknak érezzük, hogy ebben a döntésben segítséget nyújtsunk és Ön a lehető legtisztábban láthassa lehetőségeit, akár naperőműről, akár háztartási kiserőműről legyen szó. Az Ön igényeinek felmérése és a naperőmű kiválasztott  helyszínének ismerete fontos tényező. Társaságunk az ország egész területén rendelkezik szakemberekkel és szívesen állunk megrendelőink rendelkezésére.

 

 

 

Napelemes rendszerek tervezése, engedélyeztetés

 

Cégünk vállalja naperőművek és háztartási napelemes rendszerek teljes körű  engedélyeztetését és tervezését. Biztonságot nyújt Önnek és  sok időt spórol, ha ezen szerteágazó feladatokat tapasztalt és lelkiismeretes szakembereinkre bízza. Háztartási erőmű esetén az adott területhez tartozó energia szolgáltató engedélye szükséges, melyben szintén segítséget nyújtunk.

 

Napelem telepítés, ügyintézés

 

Az Ön számára legkedvezőbb ár-érték arány figyelembe vételével, nagy gondossággal végezzük az építés és kivitelezés minden fázisát, szem előtt tartva az előírásokat és a biztonságot.

 

Háztartási kiserőművekről (1-50kW) bővebben >>

Naperőművekről (50kW-5MW) bővebben >>

 

 

Napelemes rendszerek felügyelete és üzemeltetése

 

Mint minden üzemszerűen működő erőművet, úgy a naperőművet is figyelni és üzemeltetni kell. Üzemeltetés alatt nem csupán a műszaki felügyeletet és technikai üzemeltetést kell érteni, hanem mindazon háttér tevékenységeket, amelyek nélkülözhetetlenek a törvényes működéshez. Pl.: az Energia Hivatal részére elkészíteni a rendszeres termelési jelentéseket stb. Hazánkban társaságunk rendelkezik a legrégebbi üzemeltetési tapasztalattal a naperőművek terén. 

 

Hőkamerás diagnosztika

 

Cégünk többéves tapasztalata alapján vállaljuk meglévő és új rendszerek hibaolvasását hőkamerával.

Nagyobb rendszereknél célszerű a beüzemeléskor azonnal, később évente elvégezni, vagy elvégeztetni. Az üzemeletetés ideje alatti rendellenességeket mutatja ki. A hőkamera által készített képből, lehet következtetni a hiba jellegére.

 A hő-kamerás felvételeken azonnal látszik, hogy hol van a modulon belül hibás cella, hol melegszik túl a modul, vagy épp hol van olyan más meghibásodás (hibás dióda, rossz vagy szétcsúszott csatlakozás, repedés, szennyeződés, árnyékhatás stb.), ami a teljesítmény visszaesését okozza.

 

 

Pályázatfigyelés, finanszírozási tanácsadás

 

Örömmel segítünk az energetikai pályázatok figyelésében és lebonyolításában, valamint a befektetés pénzügyi hátterében is tanácsot tudunk adni, mivel magunk is befektetők vagyunk.

 

 

Szívesen fogadjuk az érdeklődő látogatókat az erőműben, óvodás csoportoktól a nyugdíjasklubokig, megosztjuk az építéssel és üzemeltetéssel kapcsolatos tapasztalatainkat.

Segítünk a fiataloknak a diplomamunkájuk készítésében.

 

Kérdése van? Még bizonytalan? Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot:

 

Németh Attila: 06-30-9299782

Nyári Zoltán: 06-30-3963593

Email.:  iroda@solartech.hu